Despre noi

Studio pus pe treaba

Suntem un studio pus pe treaba. Prin imagini aratam harul, puterea si entuziasmul oamenilor. Cautam intru totul un sentiment de provocare si darzenie in munca noastra. Lucram pe proiecte scurte sau lungi in care creionam cadrul de promovare pentru creatori si obiectele lor.

Fotografie profesionala

Fotografia profesionala nu este doar despre a face poze; este despre intelegerea valorii ce trebuie scoasa in evidenta prin imagine.  Materialul vizual ajunge intr-un final la clientii vostri in cel mai pozitiv mod.

Pentru afacerea ta

Punem tot efortul nostru la dispozitie pentru ca afacerea ta sa poata fi prezentata foarte bine mediului caruia te adresezi. Indiferent de domeniul de activitate, vom crea imaginea care pune sub cea mai buna lumina calitatile serviciilor sau produselor promovate.

Despre-noi

Povestea noastra

“In the age of digital we manage pixels”

Baza firmei o vedem alcatuita din doua fundatii, cele ce trebuie sa aduca venit direct:

Prima fundatie: managementul fotografiei – am identificat o nevoie apasatoare firmelor deja existente pe piata cat si ONG-urilor – carora ne adresam in mod direct. Nevoia de a aranja si gestiona baza de date fotografice a unui ONG, asociatie sau firma a devenit necesara.

Din 2013 gestionam baza de date a unei asociatii, iar in ultimii ani asociatia a crescut de la o acoperire locala (Bucuresti) la una nationala, fiind prezenta in nu mai putin de alte 10 orase din tara. Iar pentru acest fapt gestiunea unei baze de date fotografice a devenit mai mult decat o simpla necesitate. Fotografiile sunt primite de la toate evenimentele din intreaga tara si genstionate pentru a fi stocate si selectate apoi pentru newslettere, social media si reviste.

A doua fundatie

“In the age of digital we manage pixels”

A doua fundatie: Dezvoltarea unei piete pentru fotografia de arhitectura, prin dobandirea unei clientele selecte.

In momentul de fata, fotografi specializati pe segmentul de arhitectura sunt foarte putini, piata fiind inca in crestere si detinuta de unul sau doi fotografi dintre care unul singur foloseste o camera tehnica dedicata arhitecturii de interior si exterior. Majoritatea fotografilor se rezuma la aparatura foto dezvoltata pentru fotoreportaj. Aceste aparate DSLR sunt la nivel de consumer, daca ar fi sa o pozitionam intr-o piramida ierarhica a specializarilor in domeniul fotografiei de arhitectura, aparatul DSLR ofera foarte mari minusuri fata de camerele tehnice dedicate.

Despre noi

Pe aceste fundatii se inalta casa, cea in care spatiul vizibil se dedica promovarii identitatii creative:
“From one pixel to another, we change color!”

Ce inseamna aceasta promovare?

Are ca punct de plecarea creativitatea. Nu a noastra ! Mai degraba a celor ce simt inspiratia si o transforma intr-o entitate reala.

Pentru a intra in vizorul nostru te provocam sa fi creativ. Producem material cu scopul de a ajuta industria de productie si cea creativa. Studio-ul nostru va sta la dispozitia celor ce creaza si isi aloca timpul si priceperea pentru a putea ajuta orice design si designer sa isi gaseasca succesul. Astfel orice student cu o creatie poate veni la noi pentru as croi identitatea. Ne adresam studentilor de la UnArte, UNATC, UAUIM, Peisagistica si scolarilor creativi pretudindeni.

Pentru a termina casuta noastra avem nevoie de un acoperis iar acesta si-a gasit locul in intrarea Aurora nr. 17A la parterul unei imobil din 1890, momentan suntem la inceput si abea ne-am deschis pagina de Facebook, Instagram si Twitter. Totul nu este inca pus in picioare, exista doar ideea nebuna de a ajunge cat mai departe cu ceea ce ne place sa facem. Astfel cautam moduri de a incepe afacerea.

Am inceput sa adunam parteneri pentru crearea fundatiei  iar momentan lucram doar prin contract cu drepturi de autor pentru Asociatia De-a Arhitectura, Asociatia Greeninitiative si am initiat tratative cu Grupul Xella/Ytong si avem ca tinta multe altele pentru a da stabilitate casutei noastre.

CREEAZA CONTENT CU PIXELATREIA

Contacteaza-ne pentru a achizitiona unul dintre abonamentele lunare ori pentru a-ti crea o oferta personalizata.